De Stugge Veer Cross goes WILD WILD Wichem

Legendarisch!
15 september 2022
RECORD deelnemers 2023
7 augustus 2023

Zondag 10 september staat de 6e editie van De Stugge Veer Cross gepland. Na het succes van het jubileum van vorig jaar kan iedereen dit jaar ook weer genieten van het cross evenement in Wichmond.

De afgelopen editie was in meerdere opzichten een succes. ‘’Op de nieuwe grasmaaierklasse kwamen zowel van de rijders als de bezoekers veel positieve reacties. Daarnaast maakten Jubal, Kiek doar es, Opschaakl’n en DJ Titom er een geweldig feest van. En ook het mooie weer zal er voor gezorgd hebben dat het record van het bezoekersaantal verbroken werd’’ verteld voorzitter Erik Roelofs trots.

De Stugge Veer Cross heeft, net zoals afgelopen edities, een thema centraal staan. Dat is het wilde westen ofwel; WILD WILD Wichem! Dit jaar wordt het terrein in Wichmond dus omgetoverd in de sfeer van  ‘Once Upon a Time in the West’. Daarnaast zal er een grote verandering komen in de baan. Naast dat de baan groter wordt, bevat deze ook een extra element. ‘’Ik kan er nog niet veel over kwijt, maar dit is iets wat alleen in Wichmond kan’’ laat Rob van Bel, verantwoordelijk voor de baan, weten. ‘’houd voor meer informatie daarom onze website en socials goed in de gaten’’ vult Roelofs aan.